Van den Brom zet Boskamp op zijn plaats: "Daar snap ik helemaal niks van"

Van den Brom zet Boskamp op zijn plaats:
Vrijdag 23 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

John van den Brom kan zondag zijn eerste trofee veroveren met KRC Genk. In aanloop naar de bekerfinale tegen Standard, blikte de Nederlandse trainer in Het Nieuwsblad, samen met Johan Boskamp, vooruit.

Van den Brom ging geen enkel thema uit de weg. En toen het over Theo Bongonda ging, zette de coach van KRC Genk een kritische Boskamp zelfs op zijn plaats. Boskamp vindt Bongonda te wisselvallig, maar dat begrijpt van den Brom niet. "Daar snap ik dus helemaal niks van, dat meen ik echt. Dat net jij dat vindt, van zo’n speler", aldus van den Brom.

Krentenbol

"Ik vind het juist een heel goede voetballer, maar hij speelt één goede match en daarna weer twee weken als een krentenbol. Jij mag dat natuurlijk niet zeggen, maar ik wel", repliceert Boskamp. "Als het zo zou zijn, zou ik dat gewoon zeggen, hoor. Waarom niet?”, pikt van den Brom opnieuw in.

Van den Brom is tevreden over de prestaties van Bongonda, zo benadrukt hij. “Jan, jij weet toch ook dat je niet elke week de sterren van de hemel kunt spelen? Van de 34 matchen dit seizoen haalde Bongonda er in 28 een heel hoog niveau. Slecht spelen kan iedereen overkomen. Ook ik heb mijn slechte dagen waarop ik denk: Waarom deed ik nu die vervanging? Maar je moet inderdaad wel je ding blijven doen.”

Poll: Vind jij dat Bongonda constant genoeg presteert?

TAGS  I  KRC Genk  I  Standard

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024