Antwerp grijpt stevig in, Lior Refaelov per direct naar B-kern?

Antwerp grijpt stevig in, Lior Refaelov per direct naar B-kern?
Zaterdag 24 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) heeft zich niet bepaald populair gemaakt bij Royal Antwerp FC. Dat de Israëli met RSC Anderlecht aan het onderhandelen is, is op de Bosuil in het verkeerde keelgat geschoten.

Antwerp heeft na het nieuws over een mogelijke overstap naar Anderlecht, dan ook meteen ingegrepen. The Great Old heeft Refaelov een nieuwe overeenkomst voorgeschoteld. Het gaat om een concreet voorstel, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het Antwerp-bestuur hoopt dat Rafa alsnog bijtekent.

Is dat niet het geval en opteert de Gouden Schoen voor een overstap naar Anderlecht, dreigt de boel te ontploffen op de Bosuil. Volgens Het Laatste Nieuws is Antwerp ertoe in staat om Refaelov in dat geval naar de B-kern te sturen tot het einde van het seizoen.

Juklerod

De clubleiding deed eerder al hetzelfde met Simen Juklerod. Toen enkele maanden geleden uitlekte dat Juklerod, eveneens einde contract na dit seizoen, een akkoord had bereikt met KRC Genk, werd hij prompt uit de A-kern gegooid.

De Noor keerde niet meer terug en speelde sindsdien geen minuut meer bij het eerste elftal. Hetzelfde lot staat Refaelov nu mogelijk te wachten, als hij bij Anderlecht tekent. Het is dus mogelijk dat Rafa in de play-offs niet meer in actie komt voor Antwerp.

Poll: Vind jij dat Antwerp Refaelov naar de B-kern moet sturen als hij bij Anderlecht tekent?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024