Komst van Refaelov naar Anderlecht dreigt fiasco te worden: "Wil niet dat hij komt"

Komst van Refaelov naar Anderlecht dreigt fiasco te worden:
Zondag 25 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

De transfer van het jaar nadert zijn eindpunt. Althans zo lijkt het toch, want de overgang van Lior Refaelov van Antwerp naar Anderlecht lokt zo'n heftige reacties uit, dat de vraag is of het allemaal nog wel zal doorgaan.

De stem van de supporter valt niet te negeren, dat is nog maar eens gebleken toen de Europese elite de oprichting van de Super League door de strot van de fans wilde duwen. Hetzelfde dreigt nu te gebeuren bij Anderlecht.

Het Laatste Nieuws weet immers dat de komst van Lior Refaelov op zijn 34ste nog slechts een kwestie van details is. De krant schrijft dat de Gouden Schoen zaterdag op bezoek was bij Anderlecht.

"De onderhandelingen tussen Refaelov en de recordkampioen gaan de goeie richting uit, een akkoord is dichterbij dan ooit", valt er te lezen. "Volgens Israëlische journalisten ligt er een contract van twee jaar klaar voor Refaelov in het Lotto Park."

Gevolgen

Bij Antwerp was de aanvallende middenvelder einde contract, zodat paars-wit geen transfersom moet betalen, maar dat kan de fans niets schelen. Zij kanten zich op sociale media steeds meer tegen de komst van 'Rafa'.

Het grootste bezwaar is zijn leeftijd, Refaelov wordt maandag 35 jaar. Daarnaast is er natuurlijk ook het feit dat hij zolang voor aartsrivaal Club Brugge gespeeld heeft. De vraag is nu of Anderlecht zal luisteren naar zijn fans of het risico zal lopen hen te negeren met alle gevolgen vandien.

Poll: Moet Anderlecht luisteren naar de fans en afzien van Refaelov?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024