'Antwerp is woedend en gooit Lior Refaelov er per direct uit'

'Antwerp is woedend en gooit Lior Refaelov er per direct uit'
Dinsdag 27 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Bij Royal Antwerp FC is men niet te spreken over het feit dat Lior Refaelov (35) nu al bij RSC Anderlecht heeft getekend. Op de Bosuil beraden ze zich dan ook over eventuele sancties. Het ziet er somber uit voor 'Rafa'.

Vandaag (dinsdag, nvdr.) beslist Antwerp over het lot van zijn Gouden Schoen. De kans is reëel dat Refaelov dit seizoen niet meer in actie komt. "Voor de laatste rechte lijn van zes wedstrijden wil Antwerp de rangen sluiten", schrijft Het Laatste Nieuws.

Het bestuur overweegt om Refaelov, net als Simen Juklerod (volgend seizoen naar KRC Genk), naar de B-kern te verbannen. De spelersgroep denkt er weliswaar anders over. "Navraag leert ons dat de meeste ploegmaats willen dat Rafa, de meest bepalende speler, nog zal aantreden", schrijft de krant.

Erezaak

Refaelov zelf is nog gemotiveerd. Hij wil zijn avontuur bij Antwerp in schoonheid afsluiten. "Rafa wil dolgraag nog alles spelen, horen we in zijn entourage. Hij wil zijn contract respecteren en er een erezaak van maken om Antwerp aan de tweede plaats te helpen", besluit de krant.

Toch ziet het er volgens Het Nieuwsblad naar uit dat Antwerp zijn Gouden Schoen uit de A-kern zal verwijderen. "Antwerp en Anderlecht zijn nu eenmaal concurrenten voor de tweede plaats en om dezelfde reden verdween Juklerod, die begin februari al bij Genk tekende, naar de B-kern", verduidelijkt de krant.

Poll: Vind jij dat Antwerp Refaelov naar de B-kern moet sturen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024