‘Edmilson Junior weigert Antwerp en trekt wellicht naar déze Belgische topclub’

‘Edmilson Junior weigert Antwerp en trekt wellicht naar déze Belgische topclub’
Zaterdag 01 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC wil zich in de zomer serieus wapenen voor de start van volgend seizoen. De oudste club van het land broedt op enkele gerichte versterkingen. Zo denkt Antwerp bijvoorbeeld aan Edmilson Junior (26).

Het is niet de eerste keer dat Edmilson in verband wordt gebracht met een overstap naar Antwerp. Ook tijdens eerdere transferperiodes probeerden Paul Gheysens en Luciano D’Onofrio de Braziliaanse Belg al eens weg te halen bij Al-Duhail.

Zonder succes, want Edmilson voelde toen weinig voor een overstap naar Antwerp. En daar is niet veel aan veranderd. In de entourage van de speler en bij enkele buitenlandse bronnen valt te horen dat een transfer naar Antwerp ook op dit moment niet aan de orde is.

Liever naar Club

In het makelaarsmilieu valt te horen dat Edmilson open staat voor een terugkeer naar België, maar dat hij liever bij Club Brugge zou tekenen. Daar was de ex-speler van Standard vorige zomer nog nadrukkelijk in beeld. Edmilson legde zelfs medische testen af, maar finaal sprong de deal af.

Met een jaar vertraging zou Edmilson alsnog in het Jan Breydelstadion kunnen belanden. Club Brugge heeft het dossier Edmilson alleszins nooit verticaal geklasseerd. En dat betekent dat er dus wel iets mogelijk is.

Poll: Zou Edmilson Junior een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024