Raes en De Bilde volledig afgemaakt: "Wat een idioot. Dit is er echt over!"

Raes en De Bilde volledig afgemaakt:
Zondag 16 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het commentaar van Frank Raes en Gilles De Bilde tijdens de topper Anderlecht-Genk viel niet bepaald in de smaak bij de kijkers. Op sociale media krijgen de twee bakken kritiek over zich heen.

Vanaf minuut één ergerden de mensen die op het duel afstemden zich blauw aan de uitspraken van Raes en De Bilde. "Wéér Frank Raes en Gilles De Bilde??? Eleven Sports, wat hebben wij jullie ooit misdaan?", reageerde een kijker op Twitter.

"Nu al om zeep"

En daar bleef het niet bij. De kijker in kwestie kreeg flink wat navolging. "Raes en De Bilde. De leuke voetbalavond is alweer voorbij" en "De match moet nog beginnen en is nu al om zeep", luidden de overige reacties onder meer nog.

En na de botsing tussen Matt Miazga en Bart Verbruggen maakte De Bilde zich helemaal onmogelijk bij de kijkers. "De één zijn dood, is de andere zijn brood", liet De Bilde zich ontvallen over Verbruggen, die even groggy bleef liggen.

"Heeft hij dat nu echt gezegd?"

De Nederlander kon uiteindelijk wel verder - gelukkig maar. Maar de uitspraak van De Bilde, die schoot in het verkeerde keelgat bij een hele hoop kijkers. "Heeft hij dat nu echt gezegd? Wat een idioot", klinkt het erg scherp.

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024