Transfermarkt: Vanaken en Dessers weg, De Camargo naar déze Belgische club?

Transfermarkt: Vanaken en Dessers weg, De Camargo naar déze Belgische club?
Zondag 16 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Cyriel Dessers was zaterdagavond de grote held van KRC Genk. Of de spits deze zomer in de Luminus Arena blijft, is een ander paar mouwen. Dessers zou naar AZ Alkmaar kunnen.

*Igor de Camargo vertrekt mogelijk bij KV Mechelen. Club en speler hebben nog geen akkoord over een nieuwe deal. De 38-jarige de Camargo wordt al genoemd bij promovendus Seraing.

*Robert Lewandowski zou na dit seizoen vertrekken bij Bayern München en andere oorden opzoeken. Manchester City, Chelsea en Real Madrid liggen op de loer.

*Andreas Pereira verhuist mogelijk naar de Jupiler Pro League. De 25-jarige Braziliaanse Belg van Manchester United kende een moeilijk jaar op uitleenbasis bij Lazio. Club Brugge en Anderlecht zijn een optie voor Pereira, blauw-zwart ligt in poleposition.

*Volgens Marc Degryse moet Hans Vanaken na dit seizoen naar het buitenland. De analist is van mening dat Vanaken nood heeft aan een nieuwe uitdaging.

*Zinédine Zidane stapt aan het einde van de huidige campagne op bij Real Madrid. Hij lichtte zijn spelersgroep al in over zijn vertrek.

Poll: Wie zal volgens jou de beste zaken doen tijdens de zomermercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024