Transfermarkt: Dejaegere terug naar België, 30 miljoen voor Club Brugge?

Transfermarkt: Dejaegere terug naar België, 30 miljoen voor Club Brugge?
Dinsdag 18 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*KRC Genk is bereid om mee te werken aan een vertrek van Junya Ito. De Limburgers vragen wel 10 miljoen euro. Club Brugge is geïnteresseerd, maar vindt de vraagprijs aan de hoge kant.

*Club Brugge zou met Arsenal gaan praten over een transfer van Odilon Kossounou. The Gunners zouden 30 miljoen euro willen betalen voor de Ivoriaan.

*Brecht Dejaegere keert wellicht terug naar België. De middenvelder zou in de voorbereiding een nieuwe kans krijgen bij AA Gent.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Anderlecht zet in op vier grote transfers. Het wil Lukas Nmecha, Matt Miazga en Majeed Ashimeru definitief aantrekken. Verder kijkt paars-wit ook uit naar een nieuwe linksback.

*Jonas De Roeck is op weg naar Westerlo. Hij zou er de nieuwe T1 worden.

*Seraing heeft zich gemeld bij Igor de Camargo. De promovendus hoopt de 38-jarige spits gratis over te nemen van KV Mechelen. Ook Antwerp-coach Frank Vercauteren is in beeld bij Seraing.

*Ruslan Malinovskyi maakt zich op voor een knaltransfer. Chelsea en PSG strijden om zijn handtekening, Atalanta zou 35 miljoen euro kunnen vangen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024