"Anderlecht gaat er álles aan doen om Club Brugge te dwarsbomen"

Dinsdag 18 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Voetbalminnend België maakt zich op voor de apotheose van het seizoen in de Jupiler Pro League. Donderdagavond krijgt Club Brugge een eerste matchbal om de titel binnen te halen. Analist Gert Claessens weet niet of dat zal lukken.

“Het is niet over en uit voor KRC Genk”, vertelt Claessens, ex-speler van Club en Genk, bij TVL Sportcafé.Club Brugge heeft niet het vertrouwen dat het eerder op het seizoen wél had. Een verplaatsing naar Anderlecht en een match tegen Genk… Het lijkt me toch niet evident om een punt te pakken. Genk is toch dé ploeg in vorm in deze play-offs.”

Volgens Claessens mag KRC Genk wellicht op wat hulp van Anderlecht rekenen. “Anderlecht speelt thuis en heeft niet de beste relatie met Club Brugge. Ik denk dat Anderlecht alles in het werk gaat stellen om Club Brugge te dwarsbomen. Ze zullen er alles aan doen om Club niets cadeau te geven.”

"Dan wordt het héél gevaarlijk"

“Het is aan Club Brugge om iets mee te graaien op bezoek bij Anderlecht. Want als Club het op de laatste speeldag tegen Genk laat aankomen, dan wordt het héél gevaarlijk”, besluit Claessens. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024