Cyriel Dessers neemt deze beslissing over toekomst bij KRC Genk

Cyriel Dessers neemt deze beslissing over toekomst bij KRC Genk
Dinsdag 18 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Cyriel Dessers had zich ongetwijfeld meer voorgesteld bij zijn overstap naar KRC Genk. De 26-jarige Dessers speelde dit seizoen voornamelijk tweede viool, al maakte hij tegen Anderlecht wel een erg belangrijke goal. Hoe moet het straks verder?

"Ja, ik heb getwijfeld aan mijn toekomst bij KRC Genk", vertelt Dessers aan Het Laatste Nieuws. "En ik kan niet zeggen dat die twijfels nu met die ene goal verdwenen zijn. Op dit moment heeft het ook weinig nut om dieper in te gaan op mijn toekomst", voegt de spits er nog aan toe.

"Daar zal veel van afhangen"

Dessers focust zich nu vooral op het einde van de play-offs. "Ik zie wel wat er gebeurt in de zomer, veel zal ook afhangen van wat er met de andere spelers gaat gebeuren", verduidelijkt de Belgische Nigeriaan.

Hoewel Dessers twijfelt, heeft het er volgens Het Laatste Nieuws alle schijn van dat de spits bij Genk gaat blijven. "In zijn entourage valt te horen dat hij er in elk geval alles aan wil doen om volgend seizoen eerste spits te zijn bij de club waar hij als kleine jongen fan van was", schrijft de krant.

Poll: Vind jij dat Cyriel Dessers volgend seizoen eerste spits van KRC Genk moet zijn?

TAGS  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024