Heisa over vaccinatie Rode Duivels: "Drie naalden die afbreken op de arm van Lukaku"

Heisa over vaccinatie Rode Duivels:
Woensdag 19 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Nog minder dan een maand en het EK komt eraan. Maar net als bij de Belgische deelnemers aan de Olympische Spelen woedt ook rond de Rode Duivels nog de discussie over al dan niet vaccineren.

Ook in de podcast '90 minutes' op Sporza. "We gaan binnenkort met 3 miljoen kijken naar de Rode Duivels op het EK. Stel je maar eens voor dat een van de Rode Duivels daar corona oploopt", maakt Filip Joos zich daar druk om.

"Omdat we geen 50 prikjes konden reserveren kunnen we misschien uitgeschakeld worden als we te veel besmettingen hebben. De angst voor de boze tweets is dus groter dan de kracht van het gezond verstand." En de analist gaat nog een stap verder.

"Ik snap niet dat je dat niet gebruikt als promotie: zet een camera op Romelu Lukaku zodat je de eerste 3 naalden ziet afbreken op zijn arm", gekscheert hij. "Om dan te zien dat de vierde er wel in gaat en Lukaku zich laat vaccineren. Dan komen er toch 1.000 mensen die het niet van plan waren zich toch vaccineren?"

Verschil

"Als er nog steeds mensen met onderliggende aandoeningen moeten vaccineren, is het een ander verhaal", besluit Joos. "Al denk ik niet dat die 50 prikken het verschil gaan maken." Eerstdaags zou er een beslissing vallen over het al dan niet vaccineren.

Poll: Moeten de Rode Duivels gevaccineerd worden volgens jou?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024