Vormer en Mignolet dwingen Club Brugge financieel op de knieën

Vormer en Mignolet dwingen Club Brugge financieel op de knieën
Woensdag 26 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft geschiedenis geschreven door twee keer op rij de titel te pakken. En dat beseffen de spelers maar al te goed. Ze maakten immers van de gelegenheid gebruik om een forse kampioenenpremie af te dwingen.

"Hoewel Club dit jaar nóg meer inkomsten misliep - onder andere de volledige Europese campagne vond plaats achter gesloten deuren - bedong de spelersgroep toch een royalere titelpremie", brengt Het Laatste Nieuws uit.

"Eén van iets meer dan 2 miljoen euro. Omdat het bestuur van Club ook beseft hoe uitzonderlijk deze prestatie wel is. Bovendien is Club door de titel opnieuw verzekerd van deelname aan de CL-groepsfase. En die prijzenpot is andermaal toegenomen."

Die 2 miljoen is een stuk minder dan de 2,8 miljoen euro van 2016 en de 3,2 miljoen euro van 2018, maar wel gevoelig meer dan de 1,4 miljoen euro die in het coronajaar 2020 werd uitgedeeld.

Vormer en Mignolet

"Goed onderhandeld is het, van de heren Simon Mignolet en Ruud Vormer - zij vertegenwoordigen tijdens de belangrijke gesprekken de spelersgroep van Club", besluit Het Laatste Nieuws nog.

Poll: Is 2 miljoen een goede kampioenenpremie?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024