‘Volgende Belgische topclub meldt zich voor Balikwisha, die 7 miljoen kost’

‘Volgende Belgische topclub meldt zich voor Balikwisha, die 7 miljoen kost’
Zaterdag 29 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

De interesse in Michel-Ange Balikwisha (20) neemt zienderogen toe. Club Brugge wil de beloftevolle Belg graag zo snel mogelijk wegplukken bij Standard, maar krijgt nu stevige concurrentie van... Royal Antwerp FC.

De Franstalige krant La Capitale meldt zaterdag dat ook Antwerp de jacht op Balikwisha heeft geopend. Ook op de Bosuil beseffen ze dat de aanvaller veel potentieel heeft. Dat ze Club Brugge de loef kunnen afsteken in dit dossier, zou mooi meegenomen zijn voor de Antwerpenaren.

Bij Standard zien ze het overigens graag gebeuren. De Rouches hebben financiële zorgen en moéten Balikwisha deze zomer verkopen. Aanvankelijk leek het erop dat Standard zijn goudhaantje voor een lage transfersom zou verliezen, maar door de concurrentie schiet de prijs van Balikwisha nu de hoogte in.

Standard wil de jackpot

Volgens La Capitale moet Balikwisha ondertussen al 7 miljoen euro kosten. Afwachten of Antwerp en Club Brugge dat bedrag willen neertellen. Balikwisha ging vorige week al op bezoek in het Belfius Basecamp van Club Brugge en had al een goed gesprek met coach Philippe Clement.

Club bood eerst 5 miljoen euro voor Balikwisha en trok zijn bod ondertussen al op tot 6 miljoen. De speler wacht wel nog op een contractvoorstel van blauw-zwart. Antwerp bracht nog geen officieel bod uit bij Standard.

Poll: Bij welke ploeg zie jij Balikwisha belanden?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024