Antwerp afgemaakt: "Club wordt geleid door de verkeerde mensen"

Antwerp afgemaakt:
Zaterdag 29 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Antwerp staat volgend seizoen voor heel wat veranderingen. Te verwachten ook na de turbulent verlopen vorige jaargang waarbij het ene incident na het andere zich afspeelde.

Daarbij was één van de grootste slachtoffers Simen Juklerod (26). Omdat Antwerp maar geen actie ondernam om zijn aflopende contract te verlengen, tekende hij eind januari al bij KRC Genk om daar in 2021-2022 aan de slag te gaan. Antwerp reageerde razend en zette hem in de B-kern.

En dat ligt de linksachter nog altijd heel zwaar om de maag. "Ik probeer vooral terug te denken aan de vele goeie momenten", vertelt hij in Het Belang van Limburg. "De bekerwinst en mijn goal tegen Beerschot staan sowieso in mijn top drie."

"Ik hou ook nog altijd van deze club en de fans", probeert de Noor positief te blijven. "Ze waren het afgelopen jaar afwezig, maar ik heb genoeg berichtjes gekregen om me te steunen of te feliciteren."

"Alleen is het jammer dat de club geleid wordt door de verkeerde mensen", haalt hij toch uit. "Wat er met een van hen nadien is gebeurd, zegt genoeg." Waarmee Juklerod doelt op Luciano D'Onofrio, die ondervraagd werd in een fraudezaak en na interne kritiek vertrok."

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024