'Real Madrid ontvangt officieel bod, Hazard hakt knoop door over transfer'

'Real Madrid ontvangt officieel bod, Hazard hakt knoop door over transfer'
Dinsdag 01 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Eden Hazard (30) heeft wederom een teleurstellend seizoen achter de rug bij Real Madrid. Het lijkt er zelfs op dat 'De Koninklijke' niet langer gelooft in Hazard. De Belg zou Santiago Bernabéu deze zomer alweer mogen verlaten.

Volgens Spaanse media is Real Madrid bereid om Hazard tegen een soldenprijs van 50 miljoen euro te laten gaan. Recent liep er zelfs al een officieel bod binnen van... Chelsea. De Champions League-winnaar droomt ervan om Hazard terug naar Stamford Bridge te halen.

Al lijkt het niet zover te komen. Don Balon kwam te weten dat Hazard niet van plan is om Real Madrid in de zomer te verlaten. De Rode Duivel wil koste wat het kost slagen bij De Koninklijke. Een terugkeer naar de Premier League is dan ook niet aan de orde.

Iets wat Hazard zelf ook benadrukte tijdens een persmoment bij de Rode Duivels. "Ik zie mezelf nergens anders dan bij Real Madrid - ik lig er nog drie jaar onder contract", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Hazard.

"Alles geven voor Real"

"We weten allemaal dat mijn eerste twee jaren slecht waren door blessures. Maar ik ken mezelf en ik weet dat ik fantastische dingen kan doen voor Real Madrid als ik fit ben. Eerst het EK - daar wil ik nu aan denken - maar daarna ga ik alles geven voor Real."

Poll: Denk jij dat Eden Hazard nog écht zal slagen bij Real Madrid?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024