Als Clement vertrekt, komt déze trainer uit JPL in beeld bij Club Brugge

Als Clement vertrekt, komt déze trainer uit JPL in beeld bij Club Brugge
Donderdag 03 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

De gesprekken tussen Club Brugge en Philippe Clement staan momenteel 'on hold'. Een eerste onderhandelingsfase zorgde niet voor witte rook. De kloof tussen vraag en aanbod is nog te groot. Wat als... Clement straks alsnog vertrekt?

Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert maakten allebei al duidelijk dat het de bedoeling is dat Clement op post blijft. Verhaeghe en Mannaert willen héél graag langer door met hun kampioenenmaker. Al zijn ze niet blind voor een ander scenario.

Het is mogelijk dat Clement zich niet zou kunnen vinden in het volgende voorstel van Club Brugge en toch per direct wil vertrekken op Jan Breydel. Komt het zover, dan zal het Club-bestuur niet aarzelen om gesprekken aan te knopen met een nieuwe coach. Dat is nu al duidelijk.

Bij een vertrek van Clement zou KV Oostende-coach Alexander Blessin meteen nadrukkelijk in beeld komen bij Club Brugge. Vincent Mannaert sprak eerder al zijn bewondering uit voor de Duitser. Er is sprake van meer dan gewone interesse. De prestaties van de KVO-coach zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Nieuwe gesprekken

Rond het oefencomplex van Club Brugge valt te horen dat Blessin een serieuze optie is, mocht Clement beslissen om te vertrekken. Al gaan Club en Clement na de vakantie van de trainer wel eerst opnieuw rond de tafel gaan zitten, hopend op een akkoord over een nieuwe deal.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een nieuwe coach moet gaan halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024