Opnieuw heisa na hartfalen Christian Eriksen: Fake foto houdt Twitter in zijn greep

Opnieuw heisa na hartfalen Christian Eriksen: Fake foto houdt Twitter in zijn greep
Zondag 13 juni 2021 - 15:45   I   door Redactie

De hele (voetbal)wereld is in de ban van Christian Eriksen. Nadat hij zaterdag ineenzakte tijdens Denemarken-Finland, was de grote vraag hoe hij er zou uitkomen. En dus was iedereen op zoek naar beelden.

Op Twitter begon zondagmiddag opeens een foto te circuleren waarop het leek dat Eriksen door het raam van zijn ziekenhuiskamer een dikke duim omhoog stak. Voor heel wat fans was dat een serieuze opluchting en het bericht werd dan ook massaal gedeeld.

"Kijk die glimlach!", was een vaak terugkerende commentaar. Maar al gauw bleek dat het niet om een recent beeld ging, maar om een foto van bij zijn club Inter. Dat werd later bevestigd door bijhorende videobeelden. Behoorlijk wansmakelijk en dus werd er fel op gereageerd.

Positieve stemming

Maar toch was er ook goed nieuws te rapen. "Ik heb vandaag contact gehad met Eriksen", liet de zaakwaarnemer van Eriksen aan ANP weten. "Hij voelt zich goed en was in een positieve stemming. Er worden nog steeds verschillende onderzoeken gedaan om duidelijkheid te verschaffen."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024