Straf: Christian Eriksen gaat na hartstilstand al aanwezig zijn tegen Rode Duivels

Straf: Christian Eriksen gaat na hartstilstand al aanwezig zijn tegen Rode Duivels
Maandag 14 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Twee dagen nadat hij een hartstilstand kreeg in Denemarken-Finland wordt het nieuws rond Christian Eriksen steeds beter. Vooral op menselijk vlak dan, op voetbalvlak zijn de twijfels over zijn voetbalcarrière nog altijd enorm.

Eriksen verblijft momenteel nog altijd in het Rigshospitalet in Kopenhagen, waar verdere onderzoeken plaatsvinden. In La Gazzetta dello Sport heeft hij maandag voor het eerst van zich laten horen via zijn Nederlandse manager Martin Schoots.

"Bedankt iedereen", aldus de Deense middenvelder. "Ik ga niet opgeven. Ik voel me intussen beter, maar ik wil nu vooral begrijpen wat er gebeurd is. Ik wil de mensen bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben."

Ploegmaats aanmoedigen

Voorlopig lijkt een operatie nog niet aan de orde. Integendeel. Schoots beweert zelfs dat Eriksen hoopt dat hij donderdag aanwezig zal zijn om de wedstrijd tegen de Rode Duivels te kunnen bijwonen. En dat zou toch straf zijn. 

"Nu moet hij rusten, zijn vrouw en zijn ouders zijn bij hem", klinkt het. "Hij blijft ter observatie in het ziekenhuis tot maandag, misschien dinsdag. Hij wil in ieder geval zijn ploegmaats aanmoedigen tegen België."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024