Imke Courtois steekt mannelijke analisten de loef af: "Beter dan die te dikke Wesley"

Imke Courtois steekt mannelijke analisten de loef af:
Woensdag 23 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Imke Courtois is één van de vaste analisten die de VRT tijdens dit EK graag opvoert. In België kennen we haar natuurlijk al langer, maar ook Nederland hebben ze haar nu ontdekt.

Want afgelopen zondag maakte ze aan de zijde van grote namen als Marco van Basten en Theo Janssen haar opwachting in NOS Studio Europa, het EK-magazine van de Nederlandse omroep.

En dat maakte, net als tijdens het WK in 2018, indruk. Zowel bij de NOS zelf, bij de haar omringende analisten als bij de Nederlandse televisiekijkers. Op sociale media gingen sommigen zelfs nog een serieuze stap verder.

En schoven ze hun landgenoten gewoon aan de kant ten voordele van Courtois die ze stukken beter vonden. Marco van Basten en Theo Janssen dus, maar evenzeer Wesley Sneijder. De ex-Ajacied was zondag niet aanwezig, maar wordt door de NOS regelmatig opgevoerd.

Elegante analyse

Eén Nederlander drukte het nogal plastisch uit: "Kan de mooie @imkecourtois niet wat vaker haar elegante analyse geven over het #ek2020 op #studioeuropa?! Beter dan die zeurende #vanbasten en de te dikke #wesley en #janssen"

(BEKIJK DE REACTIES ONDER DE AFBEELDING)

Poll: Ben jij ook fan van Imke Courtois?

TAGS  I  Finland  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024