Verrast Frank Raes met pikante overstap? "Verhuis naar VTM"

Verrast Frank Raes met pikante overstap?
Zaterdag 26 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

Frank Raes vertrekt op het einde van dit kalenderjaar bij de VRT. De presentator/commentator wordt aan de kant geschoven door de openbare omroep. Toch is het niet uitgesloten dat we de 67-jarige Raes ook in 2022 op ons televisiescherm zien of horen.

In een eerste reactie op zijn gedwongen vertrek bij de VRT liet Raes al uitschijnen dat het nog niet zeker is of hij eind dit jaar ook effectief op pensioen gaat. "Ik zie wel wat nu op me afkomt, de sportjournalistiek is sowieso een kleine wereld waarin iedereen elkaar kent", aldus Raes in Het Nieuwsblad.

"Mensen van 65 of ouder, die hebben niet gedaan", voegde de ervaren journalist er voorts nog aan toe. "Bij Jef Vermassen of bij Bob Dylan stelt toch ook niemand zich die vraag?”

(Lees verder onder de afbeelding)

VTM

Tal van voetbalsupporters lijken overigens nog niet klaar te zijn om afscheid te nemen van Frank Raes. Dat blijkt uit de reacties die Het Laatste Nieuws binnenkreeg. Heel veel mensen hopen dat Raes doorgaat, desnoods bij een andere televisiezender. 

"Een goede raad voor Michel Wuyts en ook Frank Raes: verhuis naar VTM, net zoals Marc Degryse en Jan Mulder dat eerder al deden", schrijft een lezer. "Op de commerciële zender zijn talenten wél nog welkom na hun 65ste. Waar is de VRT mee bezig?"

"Wie begrijpt dit?"

"Zeer bekwame mensen als Michel Wuyts, maar ook Linda De Win en Frank Raes, worden als grof vuil buitengezet. Wie begrijpt dit?", reageert iemand anders. En daar blijft het niet bij: "Ik kan me zeer goed inbeelden dat zowel Michel als Frank zich bestolen voelt, goed wetend dat ze nog altijd toppers zijn in hun vak", lezen we ook nog.

"Steunpilaren van de sportverslaggeving zijn het, net als wijlen Rik De Saedeleer. VRT, denk toch nog eens goed na voor je pensioengerechtigden verplicht om te stoppen", besluit een andere lezer tot slot nog.

Poll: Vind jij dat Frank Raes nog langer moet doorgaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024