Club Brugge lange tijd zonder Simon Mignolet? "Dit is slecht nieuws"

Club Brugge lange tijd zonder Simon Mignolet?
Dinsdag 29 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het EK van Simon Mignolet (33) zit erop. De doelman sukkelt met de knie en heeft de Belgische selectie moeten verlaten. Meteen rijst natuurlijk de vraag hoe ernstig de blessure van Mignolet is.

Bij Club Brugge houden ze alleszins hun hart vast. Mignolet is een haast niet te missen pion in het elftal van Philippe Clement. Mignolet is iemand die de coach van Club liever niet (lang) wil missen.

Out voor start van seizoen?

Nader onderzoek zal in de komende dagen moeten uitwijzen hoe het verder moet met Mignolet. Of hij de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League haalt, is voorlopig nog koffiedik kijken.

"Dit is slecht nieuws", reageerde Roberto Martínez maandag op het persmoment van de Rode Duivels. "Simon sukkelt met een probleem aan de knie en moet de groep verlaten. We hebben al contact gehad met de medische staf van Club Brugge", voegde de bondscoach er nog aan toe.

Club Brugge stak zijn doelman een hart onder de riem, maar bleef ook op de vlakte. "Tijd voor welverdiende rust. We kunnen niet wachten om je terug bij ons te hebben, Simon", klonk het op Twitter.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024