Haalt Anderlecht verrassend Moussa Dembélé terug uit China?

Haalt Anderlecht verrassend Moussa Dembélé terug uit China?
Maandag 12 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht blijft zich op alle mogelijke manieren versterken. En toont zich daarbij bijzonder ambitieus. Getuige de komst van Lior Refaelov en Wesley Hoedt. Maar de strafste transfer zou nog moeten komen.

Waar rook is, is vuur. Ze komen opeens van overal, de berichten dat Anderlecht Moussa Dembélé terug zou halen naar de Jupiler Pro League. In dat opzicht zou er wel eens veel waarheid achter kunnen zitten.

Nu Sambi Lonkonga naar Arsenal trekt is paars-wit effectief op zoek naar een nieuwe middenvelder. En met een transfersom van 17,5 miljoen plus nog eens zo'n 4 miljoen aan potentiële bonussen, kan paars-wit zich wel iets permitteren.

En volgens de geruchtenstroom zou dat geld dus deels besteed worden aan de comeback van Moussa Dembélé. De fluwelen middenvelder heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag naar België zou terugkeren.

Einde contract

De ex-Rode Duivel wordt komende zaterdag 34 jaar en is op het einde van dit kalenderjaar einde contract bij zijn Chinese club Guangzhou R&F. Maar op dat laatste halfjaar zal het met een jaarsalaris van 9 miljoen euro ook wel niet aankomen.

Poll: Zou jij de komst van Moussa Dembélé een goede zaak vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Guangzhou R&F  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024