Philippe Clement onthult transfernieuws bij Club Brugge

Philippe Clement onthult transfernieuws bij Club Brugge
Zaterdag 17 juli 2021 - 07:30   I   door Redactie


Philippe Clement maakt er geen geheim van dat Club Brugge nog niet klaar is met zijn huiswerk op de transfermarkt. De landskampioen zoekt nog inkomende versterking.

De opties van Sobol en Lang werden gelicht, maar voor het overige bleef het nog windstil. Clement wil niet ingaan op details en geruchten, maar windt er ook geen doekjes om: er moet versterking bijkomen.

"Het management en ik zitten op dezelfde lijn”, verzekert de coach. “We overleggen veel met de scouts over verschillende profielen die ons zouden kunnen versterken. Het bestuur is hard aan het werk.”

”Welke profielen ik nog nodig heb? Daar praat ik liever niet publiekelijk over. Al weet iedereen dat we op de flanken nog spelers zoeken”, aldus nog Clement.

Supercup

Straks wordt de Supercup gespeeld tegen Genk. Die prijs wil Clement niet minimaliseren. “Ik win graag prijzen”, verzekert hij. “De Supercup had uiteraard nooit de prestige van een titel of beker, maar een prijs winnen is altijd leuk. De Supercup is een duel tussen de twee beste ploegen van vorig seizoen, zeker nu."

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024