De Ketelaere doet Club-fans schrikken met groot transfernieuws

De Ketelaere doet Club-fans schrikken met groot transfernieuws
Zaterdag 17 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kan rekenen op de belangstelling van AC Milan en Atalanta. In een gesprek met Het Laatste Nieuws bevestigt het toptalent van Club Brugge die interesse.

"Ik weet van die interesse, ja, via mijn makelaar. Mooie ploegen. (lachje) Bij zo'n eerste gerucht denk je: 'Wauw, cool. Waar ligt dat contract?' Een beetje zoals op FIFA, als je carrièremodus speelt", aldus De Ketelaere.

"Maar gaandeweg leer je daarmee omgaan en het ook te relativeren. Want van alle geruchten rond Club Brugge klopt er één op de tien. Dus ja... We zien wel."

Het financiële is voor De Ketelaere op dit moment ondergeschikt aan het sportieve verhaal. "Ik wil zeker zijn van de mogelijkheden om er te spelen en me er verder te ontwikkelen. Naar pakweg Chelsea gaan, waar je op voorhand weet dat je niet zal spelen en ze je gaan uitlenen, da's niet mijn ideale beeld. Daar heb ik geen zin in", laat De Ketelaere optekenen.

(Lees verder onder de foto...)

Geen carrièreplan

"Dan liever naar bijvoorbeeld Atalanta, waar Castagne en zo al bewezen hebben dat je er kan doorgroeien", vervolgt De Ketelaere, die niet wil gezegd hebben dat dit zijn laatste jaar bij Club is. "Da's niet hoe ik er nu over denk, maar het kan wel. Ik wil geen deuren sluiten."

Een carrièreplan in zijn hoofd heeft de flankspeler dan ook niet. "Ik heb geen parcours uitgestippeld. Wel is het de bedoeling om het maximum uit mijn carrière te halen."

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024