Transfermarkt LIVE: Onuachu naar Arsenal, zwaar offensief van Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Onuachu naar Arsenal, zwaar offensief van Antwerp?
Dinsdag 03 augustus 2021 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Divock Origi kan aan de slag bij Wolverhampton Wanderers. De Wolves zijn bereid om 23 miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller van Liverpool. Origi mag weg bij de Reds.

*Anderlecht is van plan om naast Zirkzee ook Jamir Monteiro, een 27-jarige international van Kaapverdië, aan te trekken. Hij speelt nu bij Philadelphia Union.

*Antwerp plant nog meerdere versterkingen. Alhassan Yusuf en Sam Vines zijn onderweg. Johannes Eggestein zou overkomen van Werder Bremen.

*Christian Eriksen mag met een defibrillator niet spelen in de Serie A bij Inter. Een optie is nu dat hij terugkeert naar Ajax. In Nederland mag je wél met een defibrillator spelen.

*Anderlecht staat op het punt om zich te versterken met Joshua Zirkzee van Bayern München. Daarnaast zou er nog een spits worden aangetrokken.

*Paul Onuachu wordt gelinkt aan West Ham en vooral aan Arsenal. Zelf wil de Nigeriaan naar de Premier League verhuizen. Genk vraagt 30 miljoen euro.

*Noa Lang gaat voorlopig niet in op een verbeterd contractvoorstel van Club Brugge. Lang staat in de belangstelling van het Spaanse Sevilla.

*Club Brugge drukt door voor de Colombiaanse flankaanvaller Sebastian Villa. Met bonussen in zou Club een bod van negen miljoen euro hebben uitgebracht bij Boca Juniors.

*Cristiano Ronaldo wil Juventus verlaten. De Portugees mikt op een terugkeer naar Real Madrid.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024