Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Belgische topclub, miljoenentransfer voor Club?

Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Belgische topclub, miljoenentransfer voor Club?
Zaterdag 07 augustus 2021 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Romelu Lukaku moet Michy Batshuayi overtuigen om een jaar bij Anderlecht te gaan spelen op uitleenbasis. Batshuayi mag weg bij Chelsea, zeker na de komst van Lukaku.

*Er is heel wat interesse in John Lucumi. De verdediger kan onder meer rekenen op de interesse van Atalanta en Borussia Dortmund. Genk wil 10 miljoen euro voor de Colombiaan.

*Club Brugge maakt werk van de komst van Tajon Buchanan. De 22-jarige winger speelt nu in de MLS bij New England Revolution en zou 5 miljoen euro kosten.

*Ondanks een akkoord met Barcelona zal Alex Collado niet naar Club Brugge verhuizen. De 22-jarige winger verkiest om bij Barça te blijven. Nu Lionel Messi vertrokken is, denkt hij dat z'n speelkansen vergroten.

*Club Brugge versterkt zich met Chaka Traoré. Het 16-jarige toptalent komt over van het Italiaanse Parma. Onder meer Frankfurt en AC Milan wilden hem ook.

*De kans is levensgroot dat Lionel Messi bij PSG aan de slag gaat. De Argentijn zou er een contract voor twee jaar, met optie op een derde tekenen en er een nettoloon van 30 miljoen euro per jaar opstrijken.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024