'Antwerp gooit met miljoenen en stunt dan toch met komst Radja Nainggolan'

'Antwerp gooit met miljoenen en stunt dan toch met komst Radja Nainggolan'
Vrijdag 13 augustus 2021 - 07:00   I   door Redactie

Wat aanvankelijk onmogelijk leek is nu toch in de maak. Radja Nainggolan gaat voor Antwerp spelen. De ex-Rode Duivel werd over de streep getrokken door een enorme tekenbonus van 4 miljoen euro.

De Gazet van Antwerpen pakt uit met het nieuws dat de transfervrije Nainggolan - zijn contract bij Inter is ontbonden - donderdag naar Antwerpen vliegt om zijn handtekening te zetten onder een tweejarig contract. Terwijl hij dat eerder deze week nog vriendelijk, maar kordaat afwees.

De middenvelder had immers een veel beter voorstel van Besiktas op zak en er waren ook nog aanbiedingen uit Italië en het Midden-Oosten. "Antwerp leek dat bod nooit te kunnen evenaren, maar bij monde van voorzitter Paul Gheysens heeft het zijn voorstel toch gevoelig verhoogd", schrijft de krant.

"Er is sprake van een riante tekenbonus, waardoor Nainggolan om en bij de 4 miljoen euro op twee jaar zou kunnen verdienen. Dit weekend zou de deal beklonken moeten zijn", klinkt het ook nog. Een stunt van formaat waarmee Antwerp zijn titelambities nog eens benadrukt.

Poll: Kan Antwerp dit seizoen al de titel pakken volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024