Van Gaal haalt uit naar Noa Lang: "Dat moet hij bij mij niet proberen"

Van Gaal haalt uit naar Noa Lang:
Maandag 04 oktober 2021 - 17:45   I   door Redactie

Noa Lang is begonnen aan een nieuwe stap in zijn carrière. Nadat hij eerder al mocht opdraven bij Jong Oranje is hij nu ook geselecteerd voor de grote jongens. Maar dat zal hij ook geweten hebben.

Want sinds kort staat aan het hoofd van de Nederlandse nationale ploeg Louis van Gaal en die heeft niet de reputatie van over zich heen te laten lopen. De reden dat Noa Lang erbij is, heeft deels te maken met zijn polyvalentie, valt in Het Nieuwsblad te lezen.

"Als je naar de selectie ziet, is elke positie dubbel bezet, behalve die van rechterspits", ", wordt Van Gaal geciteerd. "Maar Noa Lang heeft in een gesprek – een goéd gesprek – gezegd dat hij daar heel goed uit de voeten kan. Hij kan dus de eerste plaatsvervanger worden van Berghuis."

Van Gaal kreeg ook nog een vraag over afgelopen weekend, over de topper Anderlecht-Club Brugge. Lang kreeg namelijk het verwijt dat hij zich provocerend gedroeg – Philippe Clement zei achteraf ook dat hij gefocust was op de verkeerde dingen.

"Zo werkt het niet"

Van Gaal heeft de match niet gezien, maar zegt over dat provocerend gedrag: "Dat moet hij bij mij niet tonen. Of ik daarover met hem in gesprek zal gaan? Nou, ik denk niet dat ik naar hem hoef te komen, zo werkt het niet. Ik denk dat hij wel bij mij zal komen."

Poll: Vind je dat Van Gaal er goed aan doet Lang meteen terecht te wijzen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oranje

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024