Frank Raes haalt zwaar uit: "Je kán niet op die manier werken"

Frank Raes haalt zwaar uit:
Vrijdag 22 oktober 2021 - 13:30   I   door Redactie

Van Frank Raes kun je veel zeggen, maar niet dat hij geen ervaring heeft. En dus is hij best wel geplaatst om een analyse te maken van de treurmars die Beerschot beleeft.

Raes laat weinig heel van Beerschot alsook van de Arabische prins die de club in handen heeft. "Beerschot wordt geleid vanuit het buitenland. De prins rekent op Jan Van Winckel om het te runnen en die zit altijd in Sheffield of ergens anders", klinkt het bij Sporza.

"Ook hij is nauwelijks aanwezig op Beerschot, maar hij neemt wel alle beslissingen. Hij doet de transfers en zelfs het commercieel beleid. Dat is vreemd. En, de prins is blijkbaar ook niet zo rijk, want hij investeert niet veel."

"Ze kopen ze wel iéts, maar dat is dan derde keuze", vervolgt de commentator. "Men haalt allemaal 'koopjes' en hoopt die met winst door te verkopen om de club er weer bovenop te krijgen. Hij investeert ook niet in accomodatie. Er gebeurt niets."

Big Brother

"Van de idealen van de club die uit provinciale is opgeklommen, blijft niet veel meer over. Ze wilden het op hun manier doen, maar het geld van de prins was welkom. En dat kan je Beerschot niet verwijten."

"Maar nu wordt die club bestuurd door Big Brother en je hebt daar geen vat op. Zo gaat dat niet meer in een club, je zit in 1A. Je kan niet op die manier werken", besluit Raes. "Je moet er veel korter op zitten.

Poll: Denk jij dat Beerschot zich nog zal kunnen redden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Beerschot

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024