Antwerp krijgt in spectaculaire partij met negen man zware klap te verwerken

Zondag 12 december 2021 - 15:25   I   door Redactie

Antwerp kreeg zondagmiddag de kans om de Europese uitschakeling door te spoelen met een overwinning tegen Standard. Die kwam er ook bijna, maar uiteindelijk ging het van de hemel naar de hel.

Antwerp-Standard 2-3

Tot iets over het uur zag het er al bijzonder slecht uit voor de thuisploeg. The Great Old viel ná (!) het affluiten van de eerste helft met tien man na rood voor Seck, die door het lint ging na al dan niet racistisch bejegend te zijn door Amallah.

Standard profiteerde in minuut 66 van de numerieke meerderheid toen Laifis de 0-1 aantekende. Maar Antwerp toonde veel karakter en ging via Engels en daarna Balikwisha op en over Standard. Een stuntzege leek in de maak.

Maar dat was buiten Carcela gerekend die in de slotfase nog de gelijkmaker scoorde. En één minuut voor tijd werd het nog erger met de 2-3 van Muleka. In de toegevoegde tijd kreeg ook Bataille nog rood, waardoor Antwerp met negen eindigde.