Engels uit zware beschuldiging na rode kaart: "Zó erg dat het niet te verwoorden is"

Engels uit zware beschuldiging na rode kaart:
Zondag 12 december 2021 - 17:00   I   door Redactie

Na Antwerp-Standard was er meer te doen rond de opstootjes op het veld en de rode kaart voor Antwerp-verdediger Abdoulaye Seck dan rond de 2-3-overwinning van de bezoekers.

Ook Björn Engels was fel betrokken bij de vele relletjes. Hij liet zich niet onbetuigd en raakte bijna slaags met enkele Standard-spelers. Uiteindelijk mocht ook de verdediger blij zijn dat hij slechts geel kreeg. Maar over het rood voor ploegmaat Seck had hij een duidelijke mening.

"Wat tegen Seck is gezegd, is zodanig erg dat hij het zelf nog niet kan verwoorden", aldus Engels bij Sporza. "Hij ziet eruit als een beest, maar hij is een doodbrave jongen. Het moet echt erg geweest zijn, anders zou hij nooit zo reageren. Hij was er echt het hart van in."

 

Over de prestatie van zijn Antwerp was Engels kritischer. "Onze eerste helft was niet top. We komen na de rust op 1-1 en maken dan 2-1 door een hele mooie actie van Benny. Het is gewoon jammer dat we dat niet kunnen vasthouden. Ik denk dat we de bal bij de tweede tegengoal moeten wegtrappen. De 2-3 op het einde moet ik nog herbekijken. We stonden daar heel erg hoog."

 

Straks kunnen Union en Club Brugge afstand nemen in het klassement. Engels: "Daar ben ik niet bang voor. De competitie is nog lang. Het is goed dat we donderdag direct kunnen reageren. Dan komt Eupen op bezoek."

Poll: Denk jij dat het zó erg geweest zal zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024