Philippe Clement wil drastisch ingrijpen, Club Brugge volgt zijn trainer

Philippe Clement wil drastisch ingrijpen, Club Brugge volgt zijn trainer
Maandag 13 december 2021 - 18:30   I   door Redactie

Na de partij tegen Zulte Waregem had ook Philippe Clement wel wat dingen om zich druk over te maken. En dat had heus niet alleen met de defensieve onzekerheid te maken.

Want het was opvallend hoe slecht het veld er in het Jan Breydelstadion bij lag tegen Essevee. Niet echt nieuw, maar absoluut geen voordeel voor een ploeg als Club Brugge die het vooral van mooi voetbal moet hebben.

"Uiteraard is de staat van het terrein niet in ons voordeel", aldus Clement op de website van Club Brugge. "Ik weet dat de greenkeepers er alles aan doen om het veld zo goed mogelijk te houden of beter, maar in deze periode is dat niet evident.

Maar vooral met de zin "We zijn er mee bezig", liet hij in zijn kaarten kijken. Want in de wandelgangen klinkt het dat de trainer bij het bestuur hard heeft aangedrongen op een nieuwe grasmat en die wens in de winterstop ook zal worden ingewilligd.

Geen excuus

Clement benadrukte ook nog dat hij het veld absoluut niet als excuus wilde gebruiken voor het mindere presteren. "Ik heb ook duidelijk gezegd tegen de spelers dat we het zelf moeten doen en ik heb niemand zien klagen."

Poll: Vind jij ook dat Club Brugge nadeel heeft door een slechte grasmat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024