Grote onrust bij Zulte Waregem: "Timmy Simons heeft Club niet zomaar verlaten"

Grote onrust bij Zulte Waregem:
Donderdag 16 december 2021 - 22:15   I   door Redactie

Zulte Waregem zit in vieze papieren. Na de thuisnederlaag tegen Union van woensdagavond voelt het degradatiemoeras dieper aan dan ooit. Waardoor Francky Dury wellicht plaats zal moeten ruimen.

Zeker als het van de fans afhangt, die vragen al veel langer om zijn ontslag. "Hoe het verder gaat, zal me zeer benieuwen", aldus sportanker Tom Boudeweel bij Sporza. "Reken maar dat ze dezer dagen de koppen in een soort crisisberaad bij mekaar zullen steken bij Zulte Waregem."

"Misschien wil Dury de scepter zelf wel overdragen, maar dat zal niet zomaar gebeuren, vrees ik. En bij een ontslag van Dury zal er ook boter bij de vis moeten komen." Boudeweel heeft het ook over de opvolging: "Stel dat er afscheid genomen wordt van 'Mister Zulte Waregem', wat dan?"

"Nu zijn er twee assistent-trainers: Davy De fauw, een man van het huis, en Timmy Simons. Die heeft Club Brugge niet zomaar verlaten. Of laat je het hen samen doen? Wat is hun inbreng nu? En zijn ze er al klaar voor? Het is allemaal heel moeilijk in te schatten."

Poll: Wie zou jij Dury laten opvolgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Union  I  KV Mechelen

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024