Transfermarkt: De Ketelaere weg bij Club, Rode Duivel naar Barcelona?

Transfermarkt: De Ketelaere weg bij Club, Rode Duivel naar Barcelona?
Zondag 19 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Europese topclubs mogen hopen op Charles De Ketelaere. Het goudhaantje van Club Brugge heeft aangegeven dat een vertrek niet uitgesloten is. Als een topclub komt aankloppen, is het mogelijk dat hij daar tekent.

*Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Patrik Walemark. De 20-jarige Zweed wordt bij zijn club BK Häcken gezien als de nieuwe Robben. Hij zou drie tot vier miljoen euro kosten.

*Marco Kana ziet een uitleenbeurt wel zitten. Er is geen plaats voor hem in de huidige ploeg van Anderlecht en hoopt elders minuten te kunnen maken.

*Club Brugge heeft een voorstel neergelegd bij Matheus Bahia. De 22-jarige Braziliaan speelt momenteel bij EC Bahia.

*Barcelona heeft Rode Duivel Axel Witsel op de shortlist gezet. Zijn contract loopt komende zomer af bij Dortmund en kan dus op zoek naar een nieuwe club. Hij zou de vervanger van Sergio Busquets moeten worden.

Poll: Kan Charles De Ketelaere mee bij een Europese topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024