Lior Refaelov slaat Antwerp-fans met verstomming: "Iedereen wist het"

Lior Refaelov slaat Antwerp-fans met verstomming:
Dinsdag 11 januari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Vorig seizoen liep het contract van Lior Refaelov af bij Antwerp. De onderhandelingen verliepen stroef en voor de play-offs werd bekend dat hij naar Anderlecht zou trekken. Refaelov speelde geen enkele minuut in die play-offs.

Toch een vreemde beslissing, aangezien Refaelov belangrijk was voor de ploeg. Antwerp won maar één wedstrijd in de play-offs. "Die beslissing is boven mijn hoofd genomen", zei Refaelov bij Het Laatste Nieuws. "Ik vond dat onverstandig, net zoals de kleedkamer... Iedereen wist dat ik tot het einde alles zou geven."

"Dat is trouwens ook mijn boodschap aan de bestuursmensen geweest: 'Op mij kun je rekenen.' Al was het maar omdat ik Anderlecht wilde bewijzen dat ze een goeie speler in huis haalden. Ik was net extra geprikkeld", aldus Refaelov.

Te gevoelig

"Ik heb de duels van Antwerp en Anderlecht wel gevolgd. Ik ging niet naar het stadion, dat lag te gevoelig, maar ik keek op televisie. Op de laatste speeldag stond Antwerp-Anderlecht op het programma. Ik supporterde voor Anderlecht. Vanaf het moment dat ik niet meer mocht spelen, zat ik met mijn hoofd in Brussel", besloot hij.

Poll: Was het een vreemde beslissing van Antwerp dat hij niet mocht spelen in de play-offs?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024