Genk verbaast vriend en vijand met statement over de Gouden Schoen

Genk verbaast vriend en vijand met statement over de Gouden Schoen
Dinsdag 11 januari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Woensdag wordt de Gouden Schoen uitgereikt. Dan weten we wie de opvolger van Lior Refaelov wordt. Het lijkt erop dat die eer weggelegd is voor Charles De Ketelaere, maar KRC Genk wil daar niet van weten.

Paul Onuachu kan bijzonder fraaie statistieken voorleggen. Het draait dit seizoen wel minder goed in Limburg, maar Paul Onuachu liet wel al twaalf keer de netten trillen in achttien competitiewedstrijden. Vorig seizoen was hij goed voor 29 doelpunten in 33 competitiewedstrijden.

“Hij werd topschutter, won de Beker van België, werd vice-kampioen en kroonde zich tot profvoetballer van het jaar", staat te lezen op de clubwebsite. "Hij maakte ook in de tweede helft van het jaar geregeld zijn doelpunten, bleef beslissend voor onze ploeg, en dat laatste bleek ook tijdens zijn afwezigheid."

Grand Cru Classé

"Het jaar 2021 was voor Paul Onuachu een Grand Cru Classé. De Gouden Schoen? Het zou niet meer of minder dan logisch zijn, toch? Als we de cijfers op een rij zetten, dan is er geen discussie. Veel meer dan zijn concurrenten heeft Paul Onuachu de netten bol doen staan."

Poll: Maakt Onuachu kans op de Gouden Schoen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union  I  Antwerp  I  AA Gent

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024