Transfermarkt LIVE: JPL-revelatie naar Club, Arthur Theate naar Milan?

Transfermarkt LIVE: JPL-revelatie naar Club, Arthur Theate naar Milan?
Zaterdag 15 januari 2022 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge en AA Gent hebben interesse in Eupen-verdediger Emmanuel Agbadou. Hij is bezig aan een sterk seizoen bij de Panda's. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro.

*Eder Balanta was een basisspeler onder Philippe Clement, maar Alfred Schreuder lijkt geen fan te zijn van de Colombiaan. De nieuwe coach zou meer geneigd zijn om Ruud Vormer als defensieve middenvelder te gebruiken. Het is dus mogelijk dat Balanta op termijn op zoek moet naar een andere club.

*Barcelona wil Sergio Gómez terug naar Spanje halen. Barça zou drie kandidaten hebben voor de linksachter, waarvan de Anderlecht-smaakmaker de jongste en zo misschien wel de meest interessante is.

*Arthur Theate trekt mogelijk naar Milan. De Rode Duivel speelt momenteel bij Bologna, maar Milan-voorzitter Paolo Maldini nam al contact op om de transfervoorwaarden te bespreken.

*Ex-Genkie Edon Zhegrova maakt de overstap van het Zwitserse FC Basel naar het Franse Lille. Bij de transfer is 7 miljoen euro gemoeid.

*Vinícius Júnior wordt gelinkt aan Manchester City. Als City Haaland niet kan overtuigen om de overstap te maken, wil Pep Guardiola vol gaan voor de Braziliaanse winger van Real Madrid.

Poll: Moet Club Brugge Eder Balanta aan boord houden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022