Vandenbempt spreekt zich uit over titelstrijd: "Hiérna zullen we het echt wel weten"

Vandenbempt spreekt zich uit over titelstrijd:
Maandag 17 januari 2022 - 15:15   I   door Redactie

De winterstop is voorbij en de meeste clubs weten na één speeldag in de terugronde zo ongeveer waar ze staan. Ook de analisten kunnen hun lusten weer botvieren op de Jupiler Pro League.

Zoals Peter Vandenbempt bijvoorbeeld op Sporza. Daar laat hij onder meer zijn licht schijnen over de titelstrijd en dan vooral leider Union. De Brusselse club werkt dinsdag de tweede helft af van de door de mist onderbroken match op Seraing bij een 0-2-stand.

"Union lijkt toch door te gaan op het elan van voor de winterstop", aldus Vandenbempt. "De hoop van enkele grote clubs, die er toch een hele tijd is geweest, om Union mee te trekken in de strijd om plaats vier, lijkt mij zeer ijdel."

"Maar het worden zeer interessante weken: Union speelt nu tegen KRC Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp. Ik zou zeggen: na dat vierluik zullen we het echt wel weten", besluit de analist.

Poll: Denk je dat Vandenbempt gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022