Antwerp baalt enorm en krijgt bijzonder slecht nieuws in volle titelstrijd

Antwerp baalt enorm en krijgt bijzonder slecht nieuws in volle titelstrijd
Zaterdag 29 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Ook Antwerp doet dit seizoen nog mee voor de prijzen. De Great Old staat derde, op één puntje van Club Brugge. Ze hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Ze zullen de komende weken niet moeten rekenen op een sterkhouder.

Dinsdag speelde Antwerp 1-1 gelijk tegen STVV. Ze hadden nochtans een goede zaak kunnen doen, want ook Anderlecht, Club Brugge én Union lieten punten liggen. Toch was dat niet het slechtste nieuws van de avond. Ritchie De Laet én Manuel Benson moesten vroegtijdig naar de kant met een blessure.

Aanvoerder Ritchie De Laet sloeg zijn enkel om, maar zijn blessure lijkt mee te vallen. "De match tegen Gent zal voor hem geen probleem zijn", zei Brian Priske op zijn persbabbel. Toch een gelukje, want De Laet speelt telkens wel zijn wedstrijden.

Voor Manuel Benson is er minder goed nieuws. Hij verdraaide zijn knie en is waarschijnlijk enkele weken out. Hij knokte zich in de ploeg en zorgde met zijn snelheid en dribbels voor gevaar vanop de flank. Brian Priske zal ook geen beroep kunnen doen op Viktor Fischer. Hij is ook nog geblesseerd.

Poll: Maakt Antwerp kans op de titel?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Union

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024