'Opmerkelijke en onverwachte wending rond transfer van Sinan Bolat bij AA Gent'

'Opmerkelijke en onverwachte wending rond transfer van Sinan Bolat bij AA Gent'
Maandag 31 januari 2022 - 23:15   I   door Redactie

Het gespreksonderwerp bij AA Gent op de laatste dag van de transfermarkt was niet de mogelijke komst van een nieuwe aanvaller, maar wel het mogelijke vertrek van Sinan Bolat.

De Belgisch-Turkse doelman wilde zelf immers het liefst per direct vertrekken bij AA Gent. Om de simpele reden dat hij twee concrete voorstellen op zak had van de Turkse topclubs Galatasaray en Fenerbahçe en hij die kans op zijn leeftijd (33) niet aan zich wilde laten voorbij gaan.

Maar dat was buiten AA Gent gerekend. De Buffalo's werden effectief gecontacteerd door de twee clubs, maar wezen die kordaat af. Tot onvrede van Bolat die eerder al had laten optekenen dat  hij 'duidelijkheid' wou. Vooral omdat hij in juni einde contract is en er nog geen nieuw voorstel werd gedaan.

Het Laatste Nieuws weet nu dat er een opmerkelijke wending in het dossier komt. "Eerstdaags krijgt Bolat de duidelijkheid waarom hij vraagt, want het Gentse bestuur gaat met hem aan tafel zitten om tot een contractverlenging te  komen", schrijft de krant verrassend.

Poll: Denk je dat Bolat volgend seizoen nog bij AA Gent speelt?

TAGS  I  AA Gent  I  Kocaelispor  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Kayserispor  I  Galatasaray  I  Fenerbahçe

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024