Thibaut Courtois doet Belgische fans opschrikken: "Dán stop ik ermee"

Thibaut Courtois doet Belgische fans opschrikken:
Donderdag 03 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is één van de beste keepers ter wereld. Dit seizoen is hij mee verantwoordelijk voor de koppositie van Real Madrid in de Spaanse competitie. We hopen natuurlijk dat hij hetzelfde niveau haalt op het WK in Qatar.

Ondertussen is Courtois 29 jaar, maar aan stoppen denkt hij nog niet. "Buffon is 43 jaar of zoiets. Zo lang zal ik niet doorgaan”, aldus Courtois in zijn eigen podcast. "Zolang ik plezier blijf hebben en mijn lichaam het volhoudt, zal ik zin hebben om te blijven doorgaan."

"Ik heb altijd de leeftijd van 38 jaar in gedachten gehad om te stoppen. Het zal misschien een jaartje vroeger of later zijn, dat zullen we wel zien. Dat zal ook afhangen van de opties die zich in de toekomst aandienen en hoe ik me fysiek voel", sloot hij af.

De meeste voetballers stoppen een hele tijd eerder op internationaal niveau om volledig fit te zijn bij hun eigen club. Zo zullen er na het WK in Qatar ongetwijfeld Rode Duivels zijn die er definitief mee stoppen. Het wordt bang afwachten of Courtois daar deel van zal uitmaken.

Poll: Denk jij dat Courtois na dit WK zal stoppen als Rode Duivel?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024