Charles De Ketelaere valt achterover na uitspraken van Roberto Martinez

Charles De Ketelaere valt achterover na uitspraken van Roberto Martinez
Zaterdag 05 februari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Het staat zo goed als vast dat Charles De Ketelaere volgend seizoen in een Europese topcompetitie speelt. Bondscoach Roberto Martinez weet nochtans niet of dat zo'n goed idee is.

Het goudhaantje van Club Brugge werkte zich helemaal op van de jeugd tot de A-kern. Daar groeide hij uit tot een absolute sterkhouder. Er wordt dus nagedacht over een stap hogerop. "Charles is ook klaar voor de volgende stap", zei bondscoach Roberto Martinez bij Het Laatste Nieuws.

Toch heeft Martinez enkele bedenkingen bij een eventuele toptransfer. "Om in het buitenland meteen zijn rol te evenaren, dat wordt geen evidentie", aldus de Spanjaard. "Zelfs spelers als Youri Tielemans en Leander Dendoncker ondergingen een aanpassingsperiode."

Met het oog op het WK in Qatar hoopt Martinez dat De Ketelaere goed nadenkt over zijn beslissing. "Moet je die gok nét voor een WK wel nemen?", vroeg hij zich af. "Want je wil je plaats voor zo'n groot toernooi niet op het spel zetten. Als je erin gelooft, moet je wel de stap zetten."

Vanaken

"Je kan ook ná het WK nog naar het buitenland gaan, hé. Trouwens, Hans Vanaken heeft de voorbije jaren bewezen dat je jezelf kan blijven heruitvinden in België", besloot hij. Er komen dus ongetwijfeld spannende maanden aan voor de smaakmaker van Club.

Poll: Zou jij Charles De Ketelaere meenemen naar het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024