Vincent Kompany staat plots voor aartsmoeilijke opdracht bij Anderlecht

Vincent Kompany staat plots voor aartsmoeilijke opdracht bij Anderlecht
Zaterdag 05 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Wat is er aan de hand met Anderlecht? Eind vorig jaar pakten ze punten met efficiënt en dominant voetbal. De champagne van bij Nieuwjaar ligt precies nog altijd zwaar op de maag. In 2022 ging de paars-witte motor serieus aan het sputteren.

Door de zege van Charleroi op vrijdag zakte Anderlecht voorlopig zelfs weg tot de vijfde plaats. Amper vier puntjes pakte de recordkampioen in vier wedstrijden. Plots weten ze het doel niet meer staan en halen sterkhouders als Verschaeren, Refaelov en Hoedt niet meer hetzelfde niveau.

"Hier en daar gaan al stemmen op om Rafa weer naar de bank te verwijzen, maar daar gaan wij niet mee akkoord", schrijven ze bij Het Nieuwsblad. "Anderlecht zonder Refaelov, dat is als de Winterspelen zonder echte sneeuw. Dat lukt wel, maar het is toch altijd beter met."

Vincent Kompany breekt er zijn hoofd over. Wat kan hij doen om Anderlecht weer te laten swingen als in 2021? Misschien is dit wel de ideale kans om de jonkies een kans te geven. Francis Amuzu liet alleszins een scherpe indruk na bij zijn invalbeurt op Eupen.

Poll: Is het tijd om de jonkies meer kansen te geven bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Eupen

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024