'AA Gent heeft het volledig gehad en roept doelman Sinan Bolat op het matje'

'AA Gent heeft het volledig gehad en roept doelman Sinan Bolat op het matje'
Woensdag 09 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Weetje: de transfermarkt in Turkije is sinds dinsdag middernacht gesloten. Misschien niet belangrijk voor jou, maar wel voor Sinan Bolat die zo zijn ultieme transfer miste.

Want tot op het laatste hoopte de eerste doelman van AA Gent dat hij nog zou kunnen verkassen naar ofwel topclub Fenerbahçe dat hem een contract van 2,5 jaar bood ofwel het nummer drie Adana Demirspor, maar daar komt dus zeker niets van in huis.

Wat meteen ook betekent dat de oorlog tussen Bolat en de Buffalo's op een einde gekomen is. Want het ging er de voorbije dagen lelijk aan toe tussen beide partijen. AA Gent stak het vuur aan de lont door wel héél lang te wachten met een nieuw contractvoorstel.

Want de Limburger zat allang op hete kolen omdat zijn huidige overeenkomst in de Ghelamco Arena in juni afliep. Toen vervolgens serieuze belangstelling uit Turkije kwam, wilde Bolat absoluut een vertrek forceren.

Door één deur?

Met als dieptepunt afgelopen zaterdag toen hij zich ziek meldde. Daarop liet AA Gent de clubdokter hem onderzoeken. En toen die geen ziektesymptomen vaststelde toen Bolat het oefencomplex verliet werd hij tegen Club Brugge in de tribune gezet. 

"Maandagochtend werd hij op het matje geroepen door het Gentse bestuur, dat hem onwettige afwezigheid aanwreef", schrijft Het Laatste Nieuws nu. Het is afwachten in hoeverre de brokken nog te lijmen zijn en of beide partijen het laatste halfjaar nog door één deur kunnen.

Poll: Denk je dat deze zaak vergeven en vergeten zal worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Fenerbahçe  I  Adana Demirspor

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024