'Zware klap voor Antwerp: Absolute sterkhouder out voor rest van de competitie'

'Zware klap voor Antwerp: Absolute sterkhouder out voor rest van de competitie'
Woensdag 09 februari 2022 - 09:11   I   door Redactie

Antwerp zit in de hoek waar de klappen vallen. Het recente puntenverlies tegen eerst STVV en daarna Union, wordt nu gevolgd door het wegvallen van een steunpilaar.

Want Het Nieuwsblad weet dat de Great Old Björn Engels kwijt is voor een zestal weken. De centrale verdediger viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit tegen Union en heeft een grote spierscheur in de hamstrings opgelopen.

Engels kan zo de rest van de reguliere competitie op zijn buik schrijven, dat zijn nog acht wedstrijden met toppers als Anderlecht, Club Brugge en ook de derby tegen Beerschot. "Als alles volgens plan verloopt, geraakt hij wel op tijd fit voor de play-offs", schrijft de krant immers.

Voor Antwerp is dit niet meer of minder dan een sportieve ramp, want Engels - zeker nu hij in bloedvorm stak - is zo goed als onmisbaar centraal achterin. Het is zeer de vraag of trainer Brian Priske dit kan opvangen zonder bijkomend puntenverlies.

Poll: Zal dit Antwerp de titel kosten, denk je?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023