Onuachu verklapt goed bewaard geheim: "Kwaad geworden in de kleedkamer"

Onuachu verklapt goed bewaard geheim:
Woensdag 09 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Woensdag werkt KRC Genk zijn inhaalmatch op het veld van OHL af. En de Limburgers rekenen opnieuw op Paul Onuachu om het verschil te maken.

In Het Nieuwsblad mocht de boomlange spits zijn zegje doen en daarbij kwam ook naar boven dat hij niet altijd even goedlachs is als hij eruit ziet. "Ik word niet snel kwaad, maar als je over mijn grenzen gaat, kan ik wel een 'pain in the ass 'zijn", bekent Onuachu.

"Ik lach veel, maar dat betekent niet dat je onrespectvol met mij moet omgaan. Het is niet omdat ik de eerste keer niets zeg, dat je me op de zenuwen moet blijven werken." Over de vraag wanneer hij voor het laatst kwaad was moet de Nigeriaan niet lang nadenken.

"Toen we in november thuis tegen Cercle onverdiend 1-1 speelden", graaft hij in zijn geheugen. "Zij hadden met minstens 1-3 moeten winnen. Ik werd gewisseld bij de rust en ben toen kwaad geworden in de kleedkamer."

Niet goed

Dat is dus iets dat niet veel voorvalt, maar die keer kon Onuachu zich niet houden. "Ik wilde mijn gedacht zeggen omdat ik dingen had gezien die niet goed waren en ik hield mij al maanden in over de manier waarop we speelden en hoe we het aanpakten.”

Poll: Snap je de reactie van Onuachu?

TAGS  I  OHL  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024