'Charles De Ketelaere stuurt transferplannen van Noa Lang flink in de war'

'Charles De Ketelaere stuurt transferplannen van Noa Lang flink in de war'
Donderdag 10 februari 2022 - 21:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere en Noa Lang trekken vermoedelijk allebei andere oorden op na dit seizoen. De twee goudhaantjes van Club Brugge hebben de interesse gewekt van Milan.

En dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen. Voor Milan is het financieel namelijk niet haalbaar om beide spelers binnen te halen. De Italiaanse journalist Carlo Laudisa sprak erover op het Youtube-kanaal van zijn collega Carlo Pellegatti.

"Milan volgt Lang met grote aandacht, maar de vraagprijs en de concurrentie van onder meer Liverpool zetten een rem op dit dossier", was hij duidelijk. Wat ook belangrijk is, is dat ze bij Milan voornamelijk gecharmeerd zijn door Charles De Ketelaere.

"De gesprekken over De Ketelaere beginnen dan weer beetje bij beetje vorm te krijgen", aldus Lausida. "Zijn makelaars staan in contact met Milan. Door zijn jonge leeftijd en zijn kwaliteiten, zou hij één van de protagonisten voor de toekomst kunnen worden."

Vraagprijs

De marktwaarde van Noa Lang wordt geschat op 25 miljoen euro. Dat is ook het bedrag dat Club Brugge minstens voor hem wil krijgen. Charles De Ketelaere zijn marktwaarde wordt geschat op 27 miljoen euro, maar blauw-zwart maakte in de winter nog bekend dat ze 40 miljoen euro willen voor hem.

Poll: Hoeveel is Noa Lang waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024