Filip Joos voorspelt problemen bij Club: "Voor hen is er geen plaats meer"

Filip Joos voorspelt problemen bij Club:
Vrijdag 11 februari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge zit al een tijdje in een negatieve spiraal. Ze wonnen slechts twee van de laatste vijf competitiewedstrijden en Schreuder puzzelt er maar op los. Twee sterkhouders hadden zich toch iets anders voorgesteld bij de nieuwe coach.

Zo maakt Alfred Schreuder er een gewoonte van om met Bas Dost in de spits te beginnen. Ruud Vormer begint meestal als verdedigende middenvelder. In de laatste twee wedstrijden tegen AA Gent werden beide Nederlanders gewisseld aan de rust.

Filip Joos begrijpt alvast de intenties van Schreuder. "Hij heeft geprobeerd. Schreuder heeft zowel Vormer als Dost de kans geboden", aldus Joos bij 90 Minutes. "Vormer gebruikt als zes in de hoop dat dit het beste zou zijn voor zowel hem als Club. En Bas Dost heeft hij ook gebruikt als spits."

"Die heeft wel goals gemaakt, maar ook goals gemist", ging hij verder. "Maar Clement is geen uil, hé. Die heeft ook al die overwegingen gemaakt, en volgens mij is Schreuder tot dezelfde constatatie gekomen: in het allerbeste Club is er misschien geen plaats voor hen."

Problemen

Hoewel er intern nog niet getwijfeld wordt aan de aanpak van Schreuder zou het tij toch snel kunnen keren. Als hij inderdaad Vormer en Dost naar de bank zou verwijzen. Bij Philippe Clement zorgde dat bij Vormer voor heel wat frustratie. Afwachten wat Schreuder zondag doet tegen Charleroi.

Poll: Moeten Dost en Vormer altijd starten bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Charleroi

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024