'Schreuder slaat weer aan het puzzelen en bezorgt sterkhouders flinke kater'

'Schreuder slaat weer aan het puzzelen en bezorgt sterkhouders flinke kater'
Zaterdag 12 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Zondag neemt Club Brugge het op tegen Charleroi. Club moet winnen om in het spoor van Union te blijven, terwijl Charleroi er alles aan zal doen om de top vier in het vizier te houden.

Bij blauw-zwart mogen we opnieuw een totaal andere ploeg verwachten in vergelijking met de wedstrijd tegen AA Gent. Zo lijkt het erop dat Noa Lang zich mag opmaken voor een nieuwe basisplaats. "Lang maakt een fitte indruk en dat is wat we willen zien", zei Schreuder op zijn persbabbel.

Bij Het Laatste Nieuws verwachten ze dat Lang naast De Ketelaere in de aanval mag postvatten. Slecht nieuws voor Bas Dost dus. Hij zou genoegen moeten nemen met een plaats op de bank. Daarnaast vermoeden ze dat zowel Andreas Skov Olsen als Tajon Buchanan de flanken voor hun rekening zullen nemen.

En wat dan met Jack Hendry? Hij stond niet in de basis tegen Gent, maar zou wel opnieuw een optie kunnen zijn voor Schreuder. De vraag is wie er dan plaats zal moeten ruimen voor de Schot. Brandon Mechele zou in dat geval naar de bank verhuizen. Afwachten hoe Schreuder zijn pionnen zal neerzetten.

Poll: Waar zou jij Noa Lang zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  AA Gent  I  Union

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024