Gert Verheyen echt gedegouteerd: "Zag er mij nochtans fatsoenlijke vent uit"

Gert Verheyen echt gedegouteerd:
Zondag 13 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het ging dit weekend gelukkig weer over voetbal, want de affaire Marc Overmars die afgelopen week uit Nederland overwaaide zorgde ook in België voor beroering.

"Zo dom. En zo ongelooflijk fout", sprak ook Gert Verheyen zijn afkeer uit in Het Nieuwsblad. "Dat zag er mij nochtans een fatsoenlijke vent uit. Alhoewel, al wie directeur is, wil wel macht natuurlijk." Waarmee hij wellicht hopelijk ook alle CEO's van de Belgische voetbalclubs in de spiegel deed kijken.

"Zowel Ajax als hijzelf reageerden tenminste wel juist", vervolgde de analist. "Niets ontkennen, niets minimaliseren. Gewoon schuld bekennen en opstappen." Maar zo verbazingwekkend vindt Verheyen het niet dat er niet nog meer MeToo-gevallen opdoken in een milieu dat overloopt van testosteron.

"Euh, Overmars is mijn leeftijd (51 jaar, red.), dan is er al heel wat minder testosteron", merkt hij fijntjes op. "Zonder over discriminatie of racisme te beginnen, maar het voetbal is toch gewoon een weerspiegeling van de maatschappij? Dit gebeurt ook in de fabriek. Of op het bureau?"

Poll: Vind je dat Verheyen gelijk heeft?

TAGS  I  Ajax

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024